ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ PLANTRONICS RIG 700HS, МИКРОФОН, МЕТАЛИК

166,64 лв.

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ PLANTRONICS RIG 700HS

Целодневен безжичен комфорт, нулев лаг и Windows Sonic съраунд звук, за да ви гарантира, че никога няма да бъдете безащитни на бойното поле. Победата никога не е била по сладка.

  • Аудио прецизност – RIG 700HS издава аудио по начина, по който дизайнерите искат да го чуят. Слушалките разполагат с 40 мм, високочувствителни драйвери с бас тръби, които доставят чист, мощен звук с изразен бас и среден диапазон с високочестотни детайли.
  • Няма как да почувствате по добре победата – Една от най-леките гейминг слушалки на пазара. Модулната конструкция на RIG 700HS означава по-голяма издръжливост и по-ниско тегло, осигурявайки часове на игра без умора. Наушника е с двойни тъкани и изолира външния шум, като същевременно ви поддържа комфорт през целия период на игра.
  • Изберете какво да чувате – Никога не избирайте между “твърде силен” и “твърде тих”. Аудио контролът на RIG 700HS ви позволява да намерите идеалния баланс между играта и чата, за да подхождат на вашия стил на игра.
  • Потапящ звук – Windows Sonic съраунд звук означава, че не просто чувате действието, вие сте в действието. RIG 700HS доставя аудио от всеки ъгъл, така че никога не пропускате звуците от заобикалящи ви среда.

2 налични

ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ PLANTRONICS RIG 700HS
ГЕЙМЪРСКИ СЛУШАЛКИ PLANTRONICS RIG 700HS, МИКРОФОН, МЕТАЛИК

166,64 лв.

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 6.19 лв.

Код: PLANT-HEAD-213418-05 Категория: Етикет:
tbi bank loading
моля изчакайте